v.l.n.r achterste rij:Ton Aarts, Rien van den Ouden, Paul Nijland, Sierd Nutma, Wim Vromans, Herbert Kats  
v.l.n.r. voorste rij:Dianne Noorderhaven, Katrin van der Velde, Nicole Veraart, Maaike Fidder-den Boer, Brigitta Wegman, Monique Kieboom


Ouderraad Norbertuscollege

Het doel van de Ouderraad is om het Norbertuscollege te ondersteunen en te sturen in haar onderwijstaak, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen in een prettige en veilige omgeving. Contact met de ouders en betrokkenheid van de ouders bij de school is daartoe heel belangrijk en de OR zet zich in voor het (pro) actief bevorderen en in stand houden van een goede communicatie en samenwerking tussen ouders en de schoolleiding en haar docenten. Een nevenactiviteit voor de ouderraad is daarom: het stimuleren en vergroten van de betrokkenheid van ouders bij de school.                                                       

De Ouderraad ondersteunt samen met hulpouders bij de diverse activiteiten, zoals kerstversiering aanbrengen in de school, sportevenementen en de vele andere activiteiten waar het Norbertuscollege ook om bekend staat.

De ouderraad komt minstens 4 maal per jaar bijeen om met de collegedirecteur informatie, vragen en ideeën uit te wisselen. Samen met de collegedirecteur maakt de ouderraad onderwerpen bespreekbaar. De vernieuwingen op school, al dan niet ingegeven door de overheid of de Raad van Bestuur van OMO, worden toegelicht, doorgesproken en van advies voorzien. De notulen van deze vergaderingen kunt u hier inzien; [Direct link naar overzicht met notulen van het huidige schooljaar, inclusief laatste notulen afgelopen schooljaar] Op deze manier vormt de ouderraad de link tussen school en ouders! 

De Ouderraad participeert tevens in de Ouderraad van het Norbertus Gertrudis Lyceum om een optimale communicatie te waarborgen met de nieuw te vormen school. De Ouderraad van het Norbertus College vergadert over de zaken die in 2017-2018 de leerjaren 2 t/m 6 aangaan. Voor meer informatie betreffende het Norbertus Getrudis Lyceum zie www.norbertusgertrudislyceum.nl

 

Samenstelling Ouderraad

Iedere klas wordt door een ouder vertegenwoordigd, hieronder treft u een overzicht van de ouders voor het huidige schooljaar.

U kunt contact opnemen met de Ouderraad via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Brugklas Wordt door de Ouderraad van het Norbertus Getrudis Lyceum vertegenwoordigd.

HAVO 2 -                            

VWO 2    Rick Ermen, Lid PR Commissie

VWO 2+  Richard Nagtzaam     

HAVO 3                               

VWO 3    Nicole Veraart              

VWO 3+ 

HAVO 4                               

VWO 4   

VWO 4+  Maaike Fidder, Lid PR Commissie

HAVO 5   Dianne Noorderhave

VWO5     Arnold Birkhoff            

VWO5+   Brigitta Wegman, Vice Voorzitter

VWO6     Katrin vd Velde            

VWO6    

VWO6     Paul Nijland, Voorzitter

VWO6+   Gerard Verboom, Lid Medezeggenschapsraad (MR)