Norbertus: meer dan lessen en huiswerk

Gelukkig is je Norbertusleven meer dan leren. Buiten de lessen gebeurt er ongelooflijk veel. We hebben veel aandacht voor cultuur en kunst. We hebben veel mooie voorstellingen van leerlingen en en leraren zoals Evening of the Proms, Norpop (een echt popfestival), popproject, toneel, Scapino, Artisjok en het filmfestival. Je kunt het ook zien als je in de school rondloopt: Norbertus hangt en staat vol met prachtige schilderijen, tekeningen, beelden en nog meer. Van kunstenaars én van leerlingen. Het maakt de school mooi, ook op een saaie grijze dag, en het zorgt voor een fijne sfeer.

Ook hebben we reizen naar Rome, Toscane, Berlijn, Praag en Barcelona, zeilen in Friesland en survivalen in de Ardennen. Jij mag in de brugklas naar Bobbejaanland (één dag). Je moet natuurlijk wel klein beginnen. Als je van sport houdt, dan zit je hier goed. We hebben maar liefst drie grote sporthallen. Je kunt daar zelfs testen of je in de klimwand durft! En er is geen duffe gymnastiek meer. We doen ook tafeltennis, rugby, frisbee (op supergrote sportvelden), zwemmen en nog veel meer. De computeraars komen aan hun trekken in de mediatheek. Daar staan snelle computers met lcd-schermen.

En Norbertusnieuws en wanneer je in welk lokaal moet zijn? Daar hebben we een app voor, dus gewoon kijken op je mobieltje!